Co mě v roce 2019 (snad) čeká a nemine?

ledna 09, 2019

Už pár dní tu máme rok 2019 a novoročními předsevzetími se opět roztrhl pytel. Ode mě něco podobného nečekejte, nikdy jsem nebyla ten typ - znám se a s největší pravděpodobností by mi to nevydrželo ani do 2. ledna. Zároveň si myslím, že na plnění našich snů či nepotřebujeme nějaké magické datum, nový rok, ani pondělí! Protože to všechno - zítra, za týden, příští měsíc - jsou pouze výmluvy stojící nám v cestě. Místo svých předsevzetí vám alespoň sepíšu jakýsi plán věcí, co mě v roce 2019 čekají, co mám plánu a na co se nejvíc těším. 


První a pravděpodobně i nejdůležitější věcí pro rok 2019 je STĚHOVÁNÍ. V Anglii bydlím 3 měsíce, zatím ale pouze v pronajatém pokoji, nájmy tady totiž stojí majlant. A tak jsme se s přítelem rozhodli, že si spolu najdeme nějaký pěkný jednopokojový byt, protože ve dvou se to lépe táhne, žejo? Stěhování je v plánu, doufejme, kolem března - dubna a já už se teď nemůžu dočkat, až si to tam všechno budu zařizovat! 

Rozhodně plánuju dalších pár výletů do ČR, kromě návštěvy rodiny a kamarádů bych chtěla vyrazit také na alespoň na víkend na Moravu - moje nejoblíbenější místo, kam by byl rozhodně hřích nejet! Taky doufám, že až se konečně přestěhujeme, můžu očekávat nějaké ty návštěvy ze své rodné země tady, v Anglii!

V plánu je letos i nějaké to cestování! Nebude toho moc, jelikož nové bydlení a výlety do ČR nebudou úplně levnou záležitostí, určitě bychom ale chtěli stihnout návštívit alespoň IRSKO či ISLAND a vyrazit na prodloužený víkend do BARCELONY. Máte nějaké tipy co navštívit? Napište mi je do komentářů! Výletit ale budeme i v Anglii, kromě procházek po okolí je v plánu výlet do nedalekého Londýna a Brightonu. V létě mě také čeká festivalová premiéra na READING FESTIVALU,  který je necelou hodinku od nás. 


Tolik k mým plánům na rok 2019. Nečeká mě nic extra převratného, ostatně, další vělkou změnu bych po nedávném přestěhování se do jiné země také nemusela zvláadnout, haha. A kdo ví, život nám vždycky přivane do cesty něco, co absolutně nečekáme! 

Co vy a novoroční předsevzetí? A jaké jsou vaše plány na rok 2019? Podělte se o ně v komentářích!

Adele



Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. S moravou souhlasím, jsem odtud a musím říct, že třeba v takových Hustopečích je to nádhera. A navíc je to kraj vína, žejo :D Jinak ta fotka na mostu je krásná!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky! Tiež by som sa raz veľmi rada pozrela do Anglicka a cestovala. Tak máličko v dobrom ti to závidím. ;) :D Dúfam, že sa tam budeš mať skvele. ;)
    Aj mne sa veľmi páči tvoj blog. ♥ Sledujem ♥

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Joo, to jsme na tom podobně, mně by taky dlouho nevydržely, proto si žádné nedávám. :D Ale je takové hezké, začínat od nějakého hezkého data. Jako toho 1.1. je dokonalé. :D
    Plány máš super! Na Barcelonu se letos taky chystám, nebo aspoň bych se do ní ráda dostala. Ale sama nepojedu, tak to nezáleží jen na mně. :D Každopádně ti přeji, ať ti vše vyjde. Hlavně to stěhování. :))
    A ta poslední fotka v článku je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou krásná předsevzetí. Se stěhováním to máme podobně, já v září skončím práci, která je spojená s bytečkem, kde teď bydlím a taky se chceme s přítelem sestěhovat. Tak doufám, že nám to všem klapne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také nás čeká stěhování. Už se moc těšíme. Snad ti vyjde všechno, co si přeješ. :)

    www.u-baru.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, tak to ti moc závidím! Jednou bych se do Anglie chtěla také podívat. Moje sestřenka tam žila několik let, dělala au-pair a byla tam moc šťastná :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné plány!:) Páni bydlení v Anglii?:O Tam oba pracujete?:O V Barceloně jsem byla o letních práízdninách na 5 dní a my navštívili takové ty nejznámější věci a podívali jsme se i do tamějšího velkého akvária, to doporučuji:)

    OdpovědětVymazat
  8. Předsevzetí si nikdy nedávám, protože vím, že bych ho nedodržela. Ale mám také plán a cíle, kterých bych chtěla dosáhnout. :)za Pobyt v Anglii tě obdivuji. :-) přeji mnoho štěstí, a ať se ti výplní všechna přání :)

    OdpovědětVymazat

Subscribe