Doma je doma

ledna 08, 2019


Moje malá improvizovaná dovolená se pomalu blíží se konci a je čas vrátit se do práce. Teda vlastně, začít v nové práci. Po pár měsících v Anglii a práci v kavárně mě čeká pozice v krásném 5* hotelu Pennyhill Park – ale o tom někdy jindy. Právě kvůli změně zaměstnání jsem se rozhodla udělat si menší prázdniny a vyrazit po Vánocích za rodinou a přáteli zpět do Čech. Upřímně, 3 měsíce utekli jako voda a já ani nemám pocit, že bych tak dlouho nebyla doma! Kromě spousty sněhu, který víceméně stejně napadl až po mém příletu, se vlastně nic nezměnilo.

Co vám budu povídat, u maminky doma je u maminky doma. Hlavně pokud tam už nějaký pátek nebydlíte a vaše přítomnost je téměř raritou! Vlastně nijak nic nemusíte, dokonce vám i někdo uvaří večeři - a ještě k tomu vaši nejoblíbenější! Vím, že si to přečteš, takže ti teda děkuju, mami! 

A jak jsem svůj týden v ČR strávila? 

No, začala jsem ho pátkem jak jinak než v hospodě, žejo. A v podobném duchu strávila i zbytek víkendu. Po čtvrt roce bez nejlepších kamarádů bylo hodně co dohánět! V mezičase, tedy když jsem nespala ani nebyla pryč, jsem trávila čas s rodinou - prý jim tam doopravdy chybím nebo co! ❤ 

Naše povedená rodinka, prý že po čtvrt roce si alespoň mezi lidi vyrazíme!
Silvestr jsem původně vůbec neměla v plánu slavit.

Odpolední svařák a 2 lahve vína jsem považovala za dostatečné splnění povinnoti a zbytek dne jsem chtěla strávit v pyžamu na gauči sledováním televize a facetimem s mou drahou polovičkou. A až do 10 hodin mi můj plán perfektně vycházel! Dokud se rodiče nerozhodli, že teda sama doma nebudu a že jako přijedu. No, a maminka má přece vždycky pravdu. Maminka má pravdu a já mam klid, žejo. A tak jsem po téměř 9 letech strávila Silvestr s našima a jejich partou. A víte co? Nemohlo bejt líp! Jen škoda, že většina videodokumentace je nepublikovatelná. Že prej to teda jako nikam nedám!

Týden utekl jako voda a tak byl čas opět zabalit kufry, narvat do nich 2x tolik věcí než se kterýma jsem přiletěla a vyrazit zpátky do Anglie. A ruku na srdce, ten sníh mi tady fakt nechybí. A ta zima taky ne. Na všechno ostatní se těším za pár měsíců zase v ČR, hlavně na všechny ty důležitý lidi, bez kterejch by to nešlo! ❤

Doufám, že i vy jste si užili Silvestr se svými nejbližšími!
Adele



Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Jéé, život v Anglii ti i docela závidím, bydlí tam i kamarád. A je krásné, že si to tady v Česku strávila s nejbližšími a přáteli. :) Já silvestr strávila s přítelem a kamarády a na Nový rok jsme objeli jak moji, tak přítele rodinu.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super strávený Silvestr:) Já byla na Silvestra s přítelem a jeho ségrou a jejím snoubencem, taky jsem si to užila:)

    OdpovědětVymazat
  3. Sneh už začína vadiť i mne a to hlavne teraz, keď tu na Slovensku sú takmer všade kalamity :D A maminka je veľmi zlatá! Poznám to, keď som doma hoci i len po týždni!! Niekedy majú mamky stavy, že ti chcú dať aj nemožné a ty nemusíš robiť nič :)

    OdpovědětVymazat

Subscribe